Sfeervolle kerstmarkt Wezup trekt veel bezoekers

Sfeervolle kerstmarkt Wezup trekt veel bezoekers

Wezup – Het was vandaag druk in Wezup tijdens de kerstmarkt. Vrijdagavond was de kerstmarkt ook al geopend, vandaag duurt de markt tot 21.00 uur. Morgen verwelkomt Wezup belangstellenden graag van 11.00 tot 17.00 uur.

Het dorp zag er fraai uit met sfeervolle verlichting. Tevoren waren kerstbomen opgetuigd en schuren versierd voor de dertigste editie van de kerstmarkt. Ditmaal waren er zo’n vijftig kramen in boerderijen en schuren. De voorwaarde was, dat de artikelen een duidelijke link met kerst moeten hebben. De kerstman was natuurlijk van de partij.

Er is tijdens de markt veel muziek van allerlei muzikanten. Zo was zaterdag onder meer Crescendo uit Sleen aanwezig. Daarnaast was gezorgd voor de verkoop van onder andere knieperties, snert, chocolademelk, glühwein en pasteitjes.

De toegang tot de kerstmarkt is gratis, net as het parkeren. Ditmaal is er een ruime parkeergelegenheid aan de Stroetenweg. De verkeersregelaars zorgen ervoor, dat alles op rolletjes verloopt.

Dat de kerstmarkt in de smaak valt, bleek uit een reactie die een verkeersregelaar kreeg van twee Belgische dames: “We hebben nog nooit zo’n mooie kerstmarkt gezien.”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *