Coevorden – Vrijwilligers zijn de ruggengraat van verschillende sportclubs en verenigingen. Zonder deze mensen ligt het verenigingsleven stil en kunnen activiteiten niet georganiseerd worden. Tijdens de Nationale Sportweek van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september wil de gemeente elke dag een sportvrijwilliger in het zonnetje zetten. De sportvrijwilliger wordt officieel gehuldigd.

Aanmelding

Wie een sportvrijwilliger kent, die in het zonnetje gezet mag worden: aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Daarbij dient te worden vermeld waarom deze vrijwilliger het verdient om voorgedragen te worden. Een jury maakt een keuze uit de aanmeldingen. Het aanmeldingsformulier is HIER te vinden. Aanmelden kan tot woensdag 31 augustus.

Voorwaarden

Er gelden enige voorwaarden. Deelname aan de actie kan alleen vanaf de leeftijd van 18 jaar of met schriftelijke toestemming van ouder/verzorger. Medewerkers van de gemeente Coevorden zijn uitgesloten. De winnaars worden kort na de de sluitingsdatum van 31 augustus bekendgemaakt. De vrijwilliger is werkzaam in de gemeente Coevorden. Per persoon mag één sportheld worden aangemeld. Sporthelden/vrijwilligers mogen zichzelf niet aanmelden. De gemeente gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens en gebruikt die uitsluitend voor de campagne. De voor- en achternaam van de winnaar worden gepubliceerd op de socialemediakanalen en website van de gemeente. Voor vragen kan een mail worden gestuurd naar buurtsportcoaches@mwcoevorden.nl met vermelding van de winactie.