Coevorden – Het was vandaag, zaterdag 19 oktober, een drukte van belang tijdens de reünie van ‘Ut volk van over de brugge’ in woonzorglocatie De Voorde. ‘Ut volk van over de brugge’ betreft de woonwijk tussen de Bentheimerbrug tot aan de brug over het Picardiekanaal met het woonwagenkamp.

Ruim 250 personen kwamen bijeen in de grote zaal en het cafégedeelte van De Voorde, waar volop herinneringen werden opgehaald. Sommigen hadden elkaar meer dan vijftig jaar niet gezien, zij praatten ‘even’ bij. De temperatuur in de zaal steeg gestaag door het grote aantal aanwezigen, maar dat mocht de pret niet drukken. Er was gezorgd voor voldoende hapjes en drankjes en er waren diverse oude foto’s te zien.

Fennie Kok-Soetebier, Gerard Osseforth, Jannie Langenberg-Nakken en Herman Woltersom hebben de reünie georganiseerd. Het was een enorm karwei, maar gezien het aantal aanwezigen zijn zij bijzonder tevreden.

Op de Facebookpagina van ‘Ut volk over de brugge’ zijn enorm veel foto’s uit vroeger tijden te bekijken. Natuurlijk komen daar ook de foto’s van de reünie op te staan.