Coevorden – De jaarlijkse Dubbelkansactie van de Coevorder Handelsvereniging gaat donderdag 24 oktober van start en duurt tot en met zondag 10 november.

De klanten krijgen bij de deelnemende winkeliers in Stad Coevorden bij aankopen voor elke euro een Dubbelkanszegel. Bij tien zegels is de Dubbelkanskaart vol. De kaarten, voorzien van naam en contactgegevens, kunnen worden gedeponeerd in de gans op de Markt.

Trekkingen

De trekkingen in de aanloop naar Ganzenmarkt vinden plaats op zaterdag 26 oktober, woensdag 30 oktober, zaterdag 2 november, woensdag 6 november en zaterdag 9 november. De trekkingen zijn steeds vanaf 19.00 uur in hotel-restaurant Talens en staan onder toezicht van Veen & Veste Notarissen in Coevorden. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. Tijdens de trekkingen zijn er prijzen als vleespakketten, levensmiddelen en waardebonnen van de Coevorder Handelsvereniging.

Sponsorprijzen

Er zijn ditmaal drie sponsorprijzen, die worden getrokken op de zaterdagen. Juwelier Wolters stelt een sieraad van Buddha to Buddha beschikbaar, De Zaak vol Smaak van Auke en Gerda Kiel heeft als prijs een buffet ter waarde van 250 euro en Coop Compact Oldengarm zorgt voor een minuut gratis winkelen.

Koopzondag

Er is een koopzondag op 10 november van 13.00 tot 17.00 uur, waarop dweilorkest Toet- en Bloaslust optreedt.

Laatste trekking met 250 winkeliersprijzen

De laatste trekking vindt plaats tijdens de Ganzenmarkt op maandag 11 november om 12.30 uur. Daarbij gaan alle Dubbelkanskaarten over de gehele actieperiode in de grote Dubbelkanstrommel.

Dan worden maar liefst 250 winkeliersprijzen verloot. Bovendien is er een hoofdprijs van 500 euro en een superhoofdprijs van 1000 euro in waardebonnen van de Coevorder Handelsvereniging. Bij deze trekking van deze hoofdprijzen moeten de winnars persoonlijk aanwezig zijn.