Coevorden – Binnen acht dagen stond Raptim in het veld voor wedstrijd met de koplopers. Raptim verloor beide wedstrijden met 2-1, de ene keer van SVV en afgelopen van zondag van Twedo.

Beide keren was Raptim zeker niet kansloos en was een verdeling van de punten zeker niet onverdiend geweest. Maar helaas brengt dat geen punten in het laatje. Op een ijskoud en in renovatiestaat verkerend sportpark in Veenoord ging Twedo fel van start en het probeerde Raptim direct onder druk te zetten. De verdediging van Raptim stond echter goed. Al na tien minuten opende Raptim de score. Goed voorbereidend werk van Kian Bosman stelde Bart-Jan Stroeve in staat de openingstreffer te scoren.

Twedo bleef hard werkend en spelend de aanval zoeken zonder echt gevaarlijk te worden. In de dertigste minuut leek Raptim de voorsprong uit te bouwen. Doelman Rick Manting voorkwam dit met een goede actie. Beide ploegen waren zeker gelijkwaardig aan elkaar. Op slag van de pauze kon Twedo de gelijkmaker scoren dankzij Iwan Immink. Jammer was het dat de, overigens goed leidende, scheidsrechter het terechte vlagsignaal voor buitenspel negeerde.

In de tweede helft werd gestart met ongewijzigde teams. Raptim had nu duidelijk het initiatief. Na vijftien minuten kwam Wouter van Dunen in het veld voor Kian Bosman. Langzamerhand werd Twedo sterker. Raptim kwam onder druk te staan en het moest terug in de verdediging. In deze situatie scoorde Twedo de 2-1. Raptim kreeg nog een enorme kans op de gelijkmaker. Maar in de enorme scrimmage voor het Twedodoel hield de doelman met de vingertoppen de overwinning in Veenoord. Een hard werkend en zeker niet slecht spelend Raptim zag hierdoor een verdiend gelijkspel in rook opgaan.

Komende zondag speelt Raptim thuis tegen Gasselternijveen. Dit duel begint om 14.00 uur.

Bron en foto: vv Raptim.