Coevorden – De politie van Coevorden heeft beelden vrijgegeven van de overval op Domino’s op het Stationsplein in Coevorden op woensdag 14 februari. De vraag is of iemand hem herkent.

De man maakte een geldbedrag buit. De verdachte kwam rond 21.50 uur aan bij het station in Coevorden. Hij stalde zijn fiets en liep vervolgens naar het pand. Daar toonde hij een vuurwapen of een daarop gelijkend voorwerp aan een medewerker en dwong een geldbedrag af. Bij de overval raakte niemand lichamelijk gewond.

De man verliet het pand, haalde zijn fiets op en fietste weg over de Stationsstraat in de richting van de rotonde met de Poppenharelaan, Dalerallee en de Wethouder J.B. Hemelweg. Er raakte niemand gewond bij het incident.

Het signalement is: man met lichte huidskleur, hij droeg een donkere leren jas, zwarte sjaal, zwarte gebreide muts met een klepje aan de voorzijde, lichtkleurige handschoenen, donkerkleurige broek en zwarte schoenen. Aan de fiets was een tas bevestigd.

Wie meer informatie heeft, kan de politie bellen via de opsporingstiplijn 0800-6070 of vul het tipformulier in. Meld je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.