Dalen – De actie voor het boek ‘Dalen in beeld’ van Plus Assen in Dalen in samenwerking met stichting Aold Daol’n is een groot succes. Bij besteding van 10 euro krijgt elke klant een zakje met stickers voor het boek. Er zijn foto’s van Dalen, Wachtum, Dalerveen, Stieltjeskanaal en Dalerpeel.

Om iedereen de gelegenheid te bieden de ontbrekende fotoplaatjes in het boek alsnog te verzamelen heeft Aold Daol’n samen met Plus een ruilactie opgezet.

Iedereen, die dubbele plaatjes heeft, kan deze in de ton voorin de supermarkt deponeren. Wie nog plaatjes nodig heeft, kan een envelop met een briefje erin inleveren bij de infobalie. Op het briefje dienen naam, adres, telefoonnummer en/of e-mailadres en een lijstje met de nog ontbrekende nummers van de plaatjes.

Een vrijwilliger van Aold Daol’n verzamelt de gegevens en voorziet de enveloppen van de ontbrekende plaatjes. Vervolgens krijgt eenieder bericht op welke dag de envelop met de plaatjes kan worden gehaald in de Plus. Gehoopt wordt, dat iedereen zijn/haar album vol krijgt. De ruilactie duurt tot en met maandag 3 mei.