Dalen – Het indoor- en outdoorgedeelte van Plopsa Indoor Coevorden gaat zaterdag 5 juni weer open. Er is wel een beperkte bezoekerscapaciteit, waardoor online gereserveerd moet worden. Daarnaast zijn er extra hygiënemaatregelen en is het dragen van een mondkapje in het indoorgedeelte verplicht In de outdoorzone wordt het dragen van een mondkapje aangeraden.

“We zijn verheugd dat we na lange tijd terug mogen openen en opnieuw een glimlach op het gezicht van onze bezoekers kunnen toveren. Uiteraard blijft veiligheid onze grootste prioriteit. Daarom vragen we bezoekers om vooraf hun bezoek online op datum te reserveren zodat we de maximumcapaciteit en social distancing ten volste kunnen garanderen”, aldus parkmanager Koen De Lepper. “Dagelijks is er een evaluatie waarin we de situatie, coronacijfers en eventuele nieuwe maatregelen grondig bespreken.”

Er zijn aanwijzingen waardoor de anderhalve meter afstand tot elkaar kan worden gewaarborgd. Beugels en andere delen van attracties worden regelmatig ontsmet. Bezoekers worden ook gevraagd om bij elke attractie de handen te ontsmetten. Alle ontmoetingen met de figuren, shows en events zijn voorlopig opgeschort. De restaurants zijn open.

Abonnementen en tickets die tijdens de verplichte sluitingsperiode zijn te komen vervallen, zijn automatisch verlengd. Ook voor abonnementhouders geldt dat zij hun bezoek van tevoren dienen te reserveren.

Meer informatie staat op de website van Plopsa Indoor Coevorden.