Coevorden – De cabaretier Pieter Jouke komt met zijn programma ‘Laars Lappen’ op zaterdag 4 maart naar De Fabriek van Theater Hofpoort. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Pieter Jouke ken je wellicht van ‘De Staat van Verwarring’, het programma waarin hij samen met absurdist Ronald Snijders smakelijke grappen en klinkklare onzin de zaal in slingert. Sinds kort maakt hij deel uit van het schrijversteam van ‘De Avondshow met Arjan Lubach’. Maar solo kan hij er ook wat van. In ‘Laars Lappen’ trakteert Jouke op interessante inzichten en hilarische grappen, linkt hij het onlinkbare en geeft hij bestaande ideeën een nieuwe draai. Een avond vol mooie verhalen en klassieke thema’s in een besmet jasje, maar dan heel leuk. Volgens het NRC Handelsblad is “Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn, taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn”.

Kaarten zijn te bestellen via deze link. De theaterkassa aan de Sint Jansstraat is elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het theater is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382. De kaartprijs is inclusief een consumptie met uitzondering van de speciaalbieren. Voor vragen via mail: kassa@theaterhofpoort.nl.

Foto: Thierry Schut.