Coevorden – Peter Shop aan de Friesestraat 32 in Coevorden heeft afgelopen donderdag, na drie dagen hard werken aan de verbouwing, de deuren heropend. Het resultaat is prachtig.

“Naast onze vaak wisselende collectie willen we meegaan met de tijd en onze klant een complete beleving geven”, aldus eigenares Simone Lippold. In de winkel staan nieuwe stellingen met nieuwe kleuren, vernieuwde paskamers, een nieuwe indeling waarin alles nog ruimer is opgezet en er is nieuwe ruimte gecreëerd waardoor er nu in de winkel ook plaats is voor een heerlijke koffiebar.

Naast het nieuwe interieur heeft Peter Shop haar merkenpakket uitgebreid. Voor baby’s is het merk Baby Styling aan het assortiment toegevoegd, een hippe en comfortabele lijn van maat 50 t/m 74. Daarnaast wordt voor jongens een betaalbaar stoer merk toegevoegd: Tygo&Vito en voor de dames worden de al bestaande merken uitgebreid met Elvira en Y-Conic. Uiteraard wordt ook de herenlijn niet vergeten maar dat blijft nog even een verrassing.

Peter Shop is een complete gezinswinkel en biedt een groot en breed assortiment voor baby’s, kinderen, man en vrouw.  Maandelijks heeft Peter Shop nieuwe collecties van veel merken en wekelijks komt nieuwe kleding binnen.