Dalen – Stichting Volksvermaken Dalen houdt op zondag 10 april de traditionele palmhaanoptocht. De kinderen van groep 1 tot en met 4 van de basisschool krijgen een stok te leen, maar natuurlijk mogen ook peuters en oudere kinderen met een palmhaan aan de optocht deelnemen.

De deelnemers worden verwacht bij restaurant Cornelis. De optocht begint om 11.30 uur. Muziekvereniging Volharding gaat voorop, gevolgd door de mooi versierde grote palmhaan en de kinderen. Na afloop van de optocht worden alle kinderen in de grote zaal van Cornelis verwacht.

Vrijwilligers

Stichting Volksvermaken en Oranjecomité Dalen wordt gevormd door een enthousiaste groep vrijwilligers van alle leeftijden. Deze vrijwilligers vinden het leuk om activiteiten in het dorp te organiseren, van dorpsfeest tot kindermarkt en van koningsdag tot autopuzzeltocht. De stichting is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wie belangstelling heeft, kan zich aanmelden bij voorzitter Henk Wilting (06-12332367) of penningmeester Gert Lubbers (06-22795275, lubbers@agriteam.nl).