Coevorden – De bijeenkomst van Ouder & Kind Coevorden op woensdagochtend 4 maart start feestelijk. Daarna gaan ouders samen op een speelse manier uitvinden hoe werken en thuis opvoeden het beste te combineren zijn. Dat is voor iedereen natuurlijk anders. Er zijn ook ouders die niet buitenshuis werken en als werk kiezen voor het ouderschap. Hoe vul je dat in? Daarbij komen vele vragen om de hoek, de financiën bijvoorbeeld of onafhankelijkheid. Tot slot krijgt iedereen een goodiebag mee.

Elke maand hebben de bijeenkomsten een ander thema. De bijeenkomst van Ouder & Kind Coevorden is op woensdag 4 maart van 9.30 tot 11.00 uur in de bibliotheek aan de Haven in Coevorden. Iedereen is welkom. De toegang is gratis

Voor volwassenen is het een moment van ontmoeting en om ervaringen te delen met andere ouders, opa’s en oma’s en verzorgers met kinderen terwijl de kinderen kunnen spelen. De organisatie is in handen van Wike Winter, kinderverpleegkundige en babyconsulent, Astrid Dijksterhuis van de bibliotheek en Saskia de Groot, moeder.