Dalen – De organisatie van het Pearl Village Festival en Weijdepop kan niet anders dan tevreden zijn. Afgelopen vrijdag en zaterdag waren geheel uitverkocht. Zondag was de toegang gratis en toen ook kwam het publiek uit alle windstreken per fiets of trein. De sfeer was prima, daarover waren de bezoekers het zeker eens. Het was prachtig weer tijdens het festival. Zondagmiddag was er even een pittige regenbui, maar dat mocht de pret niet drukken.

Het motto van vandaag was ‘Sunday Funday’ en daaraan werd ruimschoots voldaan. Er waren activiteiten als spijkerbroekhangen, bierfietsen en voetbaldart en er kon worden gekeken naar de wedstrijd in de Formule 1. Ondertussen traden er allerlei bands, dj’s en solo-artiesten op.

In De Huiskamer traden vandaag The Blues Busters, Leon Moorman, Dilana met The Legendary Rock Chick’s-show en Malthouse op. In De Knapschuur verschenen achtereenvolgens op het podium de Diana, Joruss en Frank-E, Arjon Oostrom, Lars Evers, Ferry de Lits, nogmaals Joruss en Frank-E en tot slot Jans & Pimbo.

Op de website, Facebook en Instagram komen de volgende dagen vast nog veel foto’s en filmpjes te staan, maar nu al is onderaan dit bericht een impressie te zien.

In 2015 werd Weijdepop voor het eerst gehouden. De mannen van het eerste uur waren Henk Kip, Joris Sterkenburg, Jos Wortelboer, Dolf Gnodde, Freddy Gossen, Johan Warta. Het jaar erop werd dat al gecombineerd met het Pearl Village Festival, opgericht door Jory Bosch (Joruss) en Frank Egberink (Frank-E).

Zie ook:

Fantastische start Pearl Village Festival/Weijdepop (met foto’s en filmpjes)

Impressie Pearl Village/Weijdepop zaterdag (met foto’s en filmpjes)