Coevorden – De decanen van De Nieuwe Veste houden donderdag 13 februari de jaarlijkse opleidingen- en beroepenmarkt voor leerlingen en hun ouders.

Het is dé avond om kennis te maken met talloze opleidingen en beroepen. Er is volop ruimte voor een persoonlijk gesprek met vertegenwoordigers van universiteiten, hbo-opleidingen, uniformberoepen, mbo-scholen, vakopleidingen leren en werken en internationale studies.

Leerlingen staan voor belangrijke keuzes die ze moeten maken voor hun toekomst. De opleidingen- en beroepenmarkt is een van de onderdelen van het programma van de decanen en bewijst iedere keer weer een goed hulpmiddel te zijn voor leerlingen en hun ouders in het enorme keuze-aanbod van studies en beroepen. De avond is niet voor niks steevast goed bezocht.

De beroepenmarkt in de school aan de Van Heeckerenlaan start om 18.30 tot 20.30 uur. De ouderraad van de school biedt de bezoekers een kop koffie of thee aan. Leerlingen vanaf het derde leerjaar en hun ouders hebben via de mail een uitnodiging voor deze avond ontvangen.