Opening Culturele Gemeente blijft op 28 augustus

Opening Culturele Gemeente blijft op 28 augustus

Coevorden – De opening van Coevorden Culturele Gemeente 2021-2022 blijft op zaterdag 28 augustus. In het weekend werd bekend, dat het meerdaagse evenement ‘De Slag om Coevorden’ van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus niet doorgaat. Net vandaag is overleg geweest over de opening van het culturele jaar. “Er zullen wel enige aanpassingen plaatsvinden, maar besloten is de datum te handhaven”, aldus Roelie Lubbers, die alle plannen coördineert.

Elk dorp in de gemeente is gevraagd mee te werken aan drie projecten: het verzorgen van een culturele wandelroute door het dorp, het schrijven en zingen van een couplet over Dalen als toevoeging aan een lied van Harm Dijkstra en het maken van een kunstwerkje. Vertegenwoordigingen van alle dorpen in de gemeente gaan die dag naar de Weeshuisweide in Coevorden. De kunstwerken worden er verzameld en het complete lied met alle coupletten uit de dorpen wordt ten gehore gebracht. Diverse dorpen zijn druk doende met de voorbereidingen.

Meer weten over de culturele gemeente? Bekijk dan de artikelen over dit onderwerp via deze link. Meer informatie staat uiteraard ook op www.cultureelcoevorden.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

mei 2024
juni 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Adverteren op Coevorder Nieuws