Dalen – Op boerderij Vredehoeve van Gerben en Linet Kooiker aan de Burgemeester Ten Holteweg 45 in Dalen is van alles te beleven. Op het melkveebedrijf zijn allerlei activiteiten voor kinderen en coaching met paarden.

Er is een peuteruurtje (kinderen van 2 tot 4 jaar) voor degenen die ontzettend van dieren houden graag op een boerderij willen zijn. Dan kan volgens afspraak op een ochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Er wordt een rondje in en rond de boerderij gemaakt. De kinderen mogen de dieren aaien en eten geven. Creatieve peuters kunnen knutselen en tekenen. Ouders en andere begeleiders kunnen genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Verder zijn er meehelpmiddagen. Kinderen leren van alles tijdens deze middag. Zij geven de dieren eten, verzorgen de dieren en leren van alles over het dier. De kinderen krijgen een overall aan, zodat zij even echt boer of boerin zijn. Voor al het harde werken krijgen zij een boerderijdiploma.

Ook staat de boerderij open voor rondleidingen, waarvoor een afspraak kan worden gemaakt. Tenslotte biedt de boerderij coaching met paarden aan voor zowel kinderen en jongeren als volwassenen.

Meer weten? Kijk dan op www.kooiker-hartemink.nl, mail (info@kooiker-hartemink.nl) of bel 06-46285841.