Dalen – LTC Dalen meldt op Facebook, dat de kogel door de kerk is: de tennisclub gaat voor een tweede padelbaan. LTC: “De enorme toeloop van leden heeft ervoor gezorgd dat begin deze maand toestemming werd verkregen van de leden voor het aanleggen van een tweede baan en de financiering hiervan.”

Formule 1

AutoCentrum Dalen en restaurant De Baander geven zondag de eerste aanzet met het ondersteunen van een Formule 1-Event. De derde race van het seizoen wordt verreden in Hongarije en Max gaat hier op zoek naar de eerste overwinning van 2020. Om 14.00 uur start de voorbeschouwing, die is te zien op een megascherm. Om 15.10 uur start de Grand Prix op de Hungaroring. Iedereen is welkom, dus ook niet-leden. Er worden nog snelle sponsoren gezocht, die voor en na de race zichtbaar zijn op het scherm.

Fast-Menu

De Baander biedt iedereen de mogelijkheid om vanaf 16.30 uur gebruik te maken van een ‘Fast-Menu’ voor 14,50 euro p.p., opgeven hiervoor is gewenst en mogelijk tot en met woensdagavond 15 juli. Dat kan bij Rick Bosman, 06-20530036 of rick@fransbosman.com. Voor de kinderen staan patat en frikandellen klaar, zij mogen gratis mee-eten.

Ook wanneer je geen gebruik maakt van het Fast-Menu is opgeven gewenst, in verband met de inkoop.

Voor de activiteiten geldt: de RIVM-richtlijnen worden gehanteerd.

Ook bij Hestia Marbella is de race te zien.