Meppen – Meppen bruist op zaterdag 16 en zondag 17 september als het Oogstfeest Meppen plaatsvindt. Het oogstfeest is een levendige boerenmarkt die de diversiteit en creativiteit van de oogst in de schijnwerpers zet. Het is een gelegenheid voor boeren en lokale producenten om hun producten te presenteren en voor bezoekers om te genieten van een breed scala van activiteiten.

Tijdens het evenement zijn er boeiende workshops en demonstraties, bezoekers leren van alles over het wecken van groenten en bakken van vers brood, kunnen informatie krijgen over kruiden en ook is te ontdekken hoe likeur kan worden gemaakt. Het oogstfeest is ook de uitgelezen kans om lokale producten te proeven en te kopen. Er zijn producten als groenten en fruit, kazen, jams en bakproducten. Daarnaast zijn er allerlei kraampjes waar bezoekers kunnen kennismaken met lokale ambachten en handgemaakte producten.

Of je nu een boer, een hobbytuinier, een voedselliefhebber of gewoon nieuwsgierig bent, het Oogstfeest Meppen is een bijzonder evenement.

Alle informatie over het Oogstfeest Meppen staat op www.oogstfeestmeppen.nl. Het evenement is zowel op zaterdag als zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, evenals het parkeren. Volg voor de parkeerplaatsen de borden Oogstfeest Meppen.