Meppen – Ook het Oogstfeest Meppen kan weer doorgaan en beleeft komende maand de vierde editie. Op zaterdag 17 en zondag 18 september van 11.00 tot 17.00 uur staat de Dennekampen vol kramen.

Oogst is een breed begrip. Zo zijn er kramen met pompoenen, blauwe bessen, appels, peren, kruiden, groente, noten, vlierbessensap, viervruchtenjam, notentaart, pompoensoep, appelcider, bier, wijn, vlees en nog veel meer. Daarnaast zijn er workshops, demonstraties en excursies. Andere ingrediënten van het feest zijn een kookplein, een horecaplein en oude (oogst)beroepen.

Bij de invalswegen van Meppen staat aangegeven waar het Oogstfeest Meppen is en waar de parkeermogelijkheden zijn. Volg daarbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Zowel de toegang als het parkeren is gratis.

Standhouders, die producten of activiteiten in het kader van oogst hebben, kunnen zich aanmelden via deze link. Informatie over het Oogstfeest en alle deelnemers staat op www.oogstfeestmeppen.nl. Ook is er informatie te vinden over de excursies en workshops. De laatste informatie staat ook op de Facebookpagina.

Een impressie van 2019:

Oogstfeest Meppen begint goed