Coevorden – De Havendagen zijn nu in volle gang, maar voor volgende week staat weer een mooi evenement op de agenda in het centrum van Coevorden. Op zaterdag 22 juli is namelijk de jaarlijkse oldtimerdag in het centrum van Coevorden op het programma. Vele liefhebbers en bezitters van historische voertuigen komen dan naar Coevorden. Vorig jaar waren er zo’n driehonderd deelnemers.

Vanaf 8.00 uur worden de eerste deelnemers verwacht. De deelnemers komen met oldtimer- en youngtimerauto’s, kitcars, bromfietsen, motoren en tractoren. Voorwaarde is dat alle voertuigen minimaal 25 jaar oud zijn. In de loop van de dag houdt een aantal deelnemers een toertocht door de regio. Er wordt in groepen gestart zodat er in het centrum nog genoeg te bewonderen valt voor de bezoekers. Bij vertrek is Hans Wortelboer, de organisator, de speaker; hij vertelt diverse wetenswaardigheden over de voertuigen.

Aanmelden kan nog tot en met donderdag 20 juli. Voor meer informatie: Hans Wortelboer, oldtimerdagcoevorden@gmail.com of 06-22495838 (tussen 9.00 en 18.00 uur). De laatste informatie staat op de Facebookpagina van de Oldtimerdag.