Coevorden – De 10-jarige Norah Wessel, leerling van de Paul Krugerschool, is de nieuwe Mini-Miss Ganzenhoedster. Zij, Miss Ganzenhoedster Natalie Massa en Mini-Mister Ganzenhoeder Shahin Sanli gaan Coevorden komend jaar bij allerlei gelegenheden vertegenwoordigen.

Met deze verkiezing is het nieuwe trio gepresenteerd en hebben zij het stokje overgenomen van Michélle Rozema, Nathalie Koel en Vincent Schutrups.

Dinsdag gaan de nieuwe missen en mister op bezoek bij de Ganzenbaby en voor zaterdag staat de intocht van Sinterklaas in de agenda.

Bij de Mini-Missen eindigde Jolijn Tromp (9 jaar) van de Willibrordusschool als tweede en derde werd de jarige Sylvie Rolink. Sylvie, leerling van de Willibrordusschool, is juist vandaag 10 jaar geworden.

De andere kandidaten waren Jaylee Regtop, Manon van de Sande, Esther Schipper, Sara van Engen, Veerle Dimmendaal, Noes Leemhuis, Lente Leemhuis, Ismay Grootoonk, Yenah Sanli, Amy Rolink, Talina Vuijk, Jasmijn Toussaint, Sanne Scholte, Nienke Thole, Ysabeau de Vos, Elvira Raatjes en Era Niks.

Lees ook:

Natalie Massa is Miss Ganzenhoedster; Mini-Mister: Shahin Sanli (met veel foto’s en filmpjes)