De verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen vinden plaats op woensdag 15 maart. Wie het leuk lijkt om mee te helpen op één van de stembureaus kan zich aanmelden. Er zijn diverse dagdelen en stembureaus en de medewerkers van de stembureaus krijgen een vergoeding. Aanmelden kan via deze link. Heb je nog vragen? Mail dan naar verkiezingen@coevorden.nl. Meer informatie over de verkiezingen staat op www.coevorden.nl/verkiezingen.

Stembureaus

Stembureaus: Aalden: Aelderstraat 6; Coevorden, Hof van Coevorden, Kasteel 1; De Fabriek, Sint Jansstraat 4; sportaccommodatie De Swaneburg, De Pampert 2; Zaal De Loo, Looweg 38; BSV Tuindorp, Wethouder Donkerstraat 32; BSV Binnenvree, Thorbeckestraat 1a; Drostenhal, Van Pallandtlaan 1; Ravelijn Verbindt, Linthorst Homanlaan 1; Dalerpeel: MFC Het Spectrum, Oranjestraat 2; Dalen: MFC De Spinde, Wettringerlaan 1; De Baander, Hoofdstraat 23; Dalerveen: De Boerhoorn, Hoofdstraat 133; De Kiel: Rolderstraat 16; Erm: Oostereind 1; Gees: Het Pluspunt, Dorpsstraat 85; Geesbrug: dorpshuis De Tiphof, Lindenlaan 2; Meppen: Brasserie Tramlokaal, Mepperstraat 3; Noord-Sleen: restaurant Wielens, Dorpsstraat 19; Oosterhesselen: dorpshuis De Hesselerhof, Beatrixlaan 23a; Schoonoord: Dorpshuis, Kerklaan 19; Sleen: MFC De Brink, Brink 1; Steenwijksmoer: dorpshuis De Schalm, Hoofdweg 47; Wachtum: dorpshuis De Kom, Middendorp 25; Wezuperbrug: d’Aol Schoelstee, Oranjekanaal NZ 11.

Corona

In de gemeente zijn twee stembureaus waarbij coronamaatregelen worden gehanteerd. Dit zijn De Fabriek aan de Sint Jansstraat in Coevorden en MFC De Spinde aan de Wettringerlaan in Dalen.

Waterschappen

Een klein deel van de gemeente Coevorden wordt beheerd door de Waterschappen Hunze en Aa’s en WDO-Delta. Wanneer u woont in het gebied van deze twee waterschappen kan worden gestemd voor waterschap Hunze en Aa’s in dorpshuis De Kiel en voor Waterschap WDO-Delta in De Tiphof in Geesbrug, dorpshuis De Kiel, d’Aol Schoelstee in Wezuperbrug, Tramlokaal Meppen en LiBo aan de Aelderstraat 6 in Aalden.

Als u gaat stemmen moet u uw stempas en een identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) meenemen. Voor deze verkiezing geldt dat het identiteitsdocument maximaal vijf jaar verlopen mag zijn.