Coevorden – The Story of Simon & Garfunkel is zaterdag 5 november te zien en te horen in De Fabriek van Theater Hofpoort aan de Sint Jansstraat 4 in Coevorden. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Het concert van Simon & Garfunkel in 1981 in Central Park in New York is een van de bekendste die het duo ooit gaf. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 stonden ze voor het eerst weer samen op het podium. Niels van der Gulik en Frank Kooijman gaan terug in de tijd en spelen, bijgestaan door een percussionist, de nummers van de setlist van die onvergetelijke septemberdag. Ook blikken ze terug op de schitterende carrière van Simon & Garfunkel. Het concert ‘Central Park’ werpt een nieuw licht op tijdloze hits als ‘Bridge over troubled water’, ‘Sound of silence’, ‘A heart in New York’ en ‘50 ways to leave your lover’.

Kaarten zijn te bestellen via deze link. De theaterkassa aan de Sint Jansstraat is elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het theater is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382. Mail kan naar kassa@theaterhofpoort.nl.

Foto: Richard Beukelaar.