Coevorden – Nog tot en met 31 juli kan de Home Edition van de avondvierdaagse worden gelopen. De termijn is verlengd gezien de belangstelling.

Stichting Avond4daagse Coevorden houdt samen met Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de deelnemers hun eigen routes op hun eigen moment. Zo worden drukte en groepsvorming voorkomen. Na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.

De vier wandelingen moeten binnen twee weken worden voltooid. Er mag zowel overdag als ’s avonds worden gelopen.

Na inschrijving kunnen deelnemers gebruikmaken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn rondwandelingen, dus het start- en eindpunt zijn hetzelfde. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen en onderweg zijn er leuke berichten.

Succes

KWBN introduceerde de Avond4daagse – Home Edition vorig jaar voor het eerst. Ook toen was Stichting Avond4daagse Coevorden van de partij. Een groot aantal deelnemers heeft meegelopen en Stichting Avond4daagse Coevorden kreeg vele positieve reacties. Landelijk namen in 2020 bijna 60.000 deelnemers deel.

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk via deze link. Deelname kost 6,50 per persoon. Er kan gekozen worden uit de afstanden: 2½, 5 en 10 kilometer. De medaille worden na afloop automatisch toegestuurd. Kijk voor meer informatie op www.avond4daagse.nl.