Coevorden – Mooi Wark is natuurlijk een bekende naam in Drenthe en daarbuiten. De band komt donderdag 23 maart naar Theater Hofpoort met ‘Dit is ’t’. Het optreden begint om 20.15 uur. Wie er nog bij wil zijn, moet snel zijn: er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar.

Mooi Wark in het theater: dat betekent leuke verhalen uit de bijna dertigjarige historie van de band, een lach en een traan, liedjes die niet geschikt zijn voor een feesttent en liedjes uit de tent in een theaterbewerking. Mooi Wark was al eerder in het theater in Coevorden. De band bestaat uit Bert Koops (gitaar en zang), Arnold Kuik (gitaar), William Bossong (basgitaar) en Dennis Hendriks (drums).

Kaarten zijn te bestellen via deze link. De theaterkassa aan de Sint Jansstraat is elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het theater is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382. De kaartprijs is inclusief een consumptie met uitzondering van de speciaalbieren. Voor vragen via mail: kassa@theaterhofpoort.nl.

Foto: Mooi Wark.