Zweeloo/Wezup/Orvelte – Zorgboerderij De Flintenhoeve houdt zaterdag 28 september een open dag bij de locaties in Zweeloo en Orvelte.

Iedereen is van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom aan de Hoofdstraat 14 in Zweeloo en de Flintenweg 2 in Orvelte. Bezoekers kunnen worden rondgeleid en antwoord krijgen op al hun vragen. Dat geldt ook voor de biologische melkveehouderij De Drentse Hoeve aan de Wezuperstraat 20 in Wezup.

De Flintenhoeve biedt dagbesteding in Orvelte en Zweeloo. Daarbij is de biologische melkveehouderij, kaasmakerij en paardenfokkerij van De Flintenhoeve een deel van de dagbesteding. De hulpboeren verzorgen de dieren, stallen en tuinen. Daarnaast biedt De Flintenhoeve zelfstandige woonplekken met individuele begeleiding. Een van de appartementen is zaterdag te bekijken.

Er is van alles te doen. De koeien, kalfjes, pony’s, schapen, varkens, konijnen en kippen kunnen worden geknuffeld, bezoekers kunnen het gewicht van een kaas raden en er staan een kaastafel en informatiestand.

Meer informatie staat op de website van De Flintenhoeve.