Coevorden – Elk jaar in november wordt de Dag van de Mantelzorg gehouden, ditmaal op 10 november. In Coevorden wordt daaraan reeds op vrijdag 8 november volop aandacht besteed. Er is een mooi programma samengesteld door de gemeente Coevorden, Theater Hofpoort, Alzheimercafé Coevorden en Steunpunt Mantelzorg van Maatschappelijk Welzijn Coevorden.

Mantelzorg is van onschatbare waarde. Mantelzorgers zijn belangrijk en duidelijk moet zijn wat zij doen en betekenen. Daarom wil de organisatie van de Dag van de Mantelzorg in Coevorden hen in de zonnetje zetten.

Informatie en aanmelding

Er is een uitgebreid programma van 11.00 tot 16.00 uur. In dit boekje staat alle informatie over de dag, het programma en de aanmelding.

De opening van de dag vindt plaats in Theater Hofpoort. Na de officiële opening vertelt Marjan van den Berg (columnist Margriet en schrijver Sanne) over haar werk en zij leest voor uit haar eerste boek ‘Ze is de vioolmuziek vergeten’.

Vervolgens is er een theaterlunch met een optreden van K&M (Karin Levin) en (Monique van der Ster), die al eerder te zien en te horen waren in Theater Hofpoort.

In de middaguren zijn er op diverse locaties in het centrum workshops. Er is keuze uit bloemschikken, yoga, theeproeven, handlettering, ukelele, broodbakken, kaarsen maken, handverzorging, bierbrouwen en schilderen.

Na afloop kan onder het genot van een drankje worden nagepraat.