Coevorden/Dalen – Loopgroep Codac start woensdag 21 september met de nieuwe hardloopclinic ‘5 kilometer en meer’. “Je loopt al een tijdje voor jezelf en een rondje van 5 kilometer is inmiddels geen probleem? Wij helpen je met de volgende stap”, aldus Codac.

Tijdens twaalf clinics (gratis deelname) helpen de trainers van Codac de deelnemers om een stap verder te komen. De clinics worden tijdens de reguliere trainingstijden gegeven op woensdag vanaf 21 september van 19.00 tot 20.15 uur. De clinics worden gehouden in het kader van de Nationale Sportweek.

Aanmelden kan via www.codac.nl/clinics.nl. Er volgt meer informatie na aanmelding.

Sportief wandelen

Sportief Wandelen betekent stevig doorwandelen in een tempo van 5 tot 7 kilometer per uur. Er moet nog altijd adem overblijven om een gesprekje te voeren en dat doen we dus ook onderweg. Er wordt in een groep gelopen. De clinics zijn op meer dagen en tijden gegeven: zaterdag 17 september van 10.00 tot 11.15 uur, parkeerplaats De Swaneburg Coevorden (65-plussers), dinsdag 20 september van 18.15 tot 19.30 uur, parkeerplaats De Swaneburg Coevorden (alle leeftijden) en vrijdag 23 september van 14.00 tot 15.15 uur, parkeerplaats ‘t Grootveld Dalen (65-plussers).

Aanmelden hiervoor kan eveneens via www.codac.nl/clinics.nl.