Coevorden/Dalen – Lionsclub Coevorden-Dalen houdt zondag 1 november voor het negentiende jaar op rij de Stamppotrally, maar helaas wel zonder stamppot.

“Wij willen in deze vervelende coronaperiode optimaal onze verantwoordelijkheid nemen”, schrijft de organisatie op Facebook. “Dat betekent dat we de rally op meerdere punten hebben moeten aanpassen. Maar de sportieve uitdaging in een mooie omgeving krijgt volop de aandacht.”

Er wordt gereden voor het goede doel, ditmaal is dat Stichting Kinderkampen Zuidoost-Drenthe.

Er kan worden meegedaan met een fraaie oldtimer, cabrio, sportbolide of gewone auto. Uitleg tevoren volgt via mail en deels ter plaatse. De start is tussen 10.00 en 11.00 uur, de startlocatie volgt nog. Voor de lunch dienen de deelnemers zelf te zorgen. De terugkeer is tussen 15.00 en 17.00 uur bij een verrassende locatie. Er is geen centrale nazit. De uitslag van de rit wordt de avond van zondag 1 november bekendgemaakt.

Het aantal deelnemende equipes bedraagt maximaal 60. Een equipe mag bestaan uit twee deelnemers (meerijders na overleg toegestaan). De kosten voor deelname zijn 75 euro per equipe, te voldoen bij aanmelding. Inschrijven kan via deze link.