Aalden – Grand café en hotel LiBo (voorheen Wapen van Aelden) aan de Aelderstraat 6 heeft een superleuke avond vol comedy en cocktails op vrijdag 21 augustus vanaf acht uur. Arjan Kleton speelt een deel van zijn show ‘Met de fles grootgebracht’. Samen met drie andere comedians -Dave Felida, Huibert-Jan van Roest en Wouter Monden- zorgt hij voor een hilarische avond bij LiBo! Bovendien zorgt hij voor heerlijke cocktails. De avond is mede mogelijk gemaakt door Theater Hofpoort. Kaarten kunnen worden gereserveerd via info@grandcafe-libo.nl. Het aantal kaarten is beperkt, dus vol = vol.

Na vele jaren als barkeeper gewerkt te hebben, tapte Arjan Kleton eind 2014 uit een ander vaatje door voor het eerst als stand-upcomedian op te treden. Hij won de Publieksprijs Talent Award op het International Comedyfestival Rotterdam, was in 2016 finalist op het Utrechts Cabaretfestival en in 2018 op het Leeuwarder Cabaretfestival (2018). Als barkeeper bezorgde Arjan Kleton vele mensen een leuke avond. Arjan observeerde de mensen van achter de bar en zorgt nu voor een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama en improvisatie.

Voorbode van tour

Comedy & Cocktails is de voorbode van de komende tour van Theater Hofpoort gaat maken. Na ‘Trappen & Grappen’ en ‘Trapjes en Grapjes’ trekt de tourbus het komende seizoen door tien dorpen in de gemeente Coevorden. De tourbus is beschikbaar gesteld door Tuindeco. Mediasign zorgde voor de belettering en ook Coop Martijn Seiger deed een duit in het zakje. Het programma wordt nog bekendgemaakt. In de dorpen duikt het busje in de middaguren op en zijn er activiteiten rond ‘Heel Coevorden Bakt’. ‘s Avonds is er een optreden bij een horecagelegenheid in hetzelfde dorp.