Coevorden – Saskia Kluwen en Anke Pepping van Theater Hofpoort stralen van enthousiasme. “We zijn heel blij dat we weer iets kunnen doen en dat is een lichtpuntje in deze donkere tijd”, aldus Saskia.

On tour

Niet alleen hebben zij ‘Trappen & Grappen’ opgezet, de dames gaan in verband met het tienjarig bestaan van het theater het komende seizoen on tour door tien dorpen in de gemeente Coevorden.

Zij kregen daarvoor de beschikking over een opvallend busje, beschikbaar gesteld door Tuindeco. Mediasign zorgde voor de belettering en Coop Martijn Seiger doet ook een duit in het zakje.

“We gaan op tournee. In de middaguren duikt het busje op een dorp en zijn er activiteiten rond ‘Heel Coevorden Bakt’. ’s Avonds is er een optreden bij een horecagelegenheid in hetzelfde dorp”, vertelt Saskia. “Het programma wordt nog nader uitgewerkt, we hebben er echt enorm veel zin in.”

Grote dromen

Het busje is heel bijzonder. De Mitsubishi wil eigenlijk een VW zijn, want op de voorkant prijkt dat logo. “Net als kleine theaters, die grote dromen hebben.”

Het busje wordt ook ingezet tijdens ‘Trappen & Grappen’, u kunt het niet missen.