Aalden – Het is vandaag de Nationale Buitenspeeldag, die al meer dan tien jaar wordt gehouden door Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon. Serviceclub Ladies’ Circle 85 Suydevelt haakte daarop in en hield vanmiddag allerlei activiteiten op de Brink in Oud-Aalden. Ook buurtsportcoach Rick Piek was present.

Een flink aantal kinderen uit Aalden en Zweeloo was aanwezig om allerlei leuke activiteiten te doen. Gelukkig was het vanmiddag overwegend droog.

Stichting Jarige Job

Ladies’Circle 85 Suydevelt is actief voor (lokale) doelen. De landelijke organisatie heeft als goed doel voor de komende twee jaar Stichting Jarige Job gekozen. De serviceclub in deze regio haakte daarop in en was meteen de eerste club die een actie voor dit goede doel hield.

Niet alleen waren er activiteiten, ook stond de koffie klaar en werden taartjes verkocht voor het goede doel.

In Nederland zijn kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox ter waarde van 35 euro. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!