Coevorden – Korfbalvereniging Korvesta start op zaterdag 3 april met een nieuwe groep, de Kangoeroes, voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar.

Er is een speciale Kangoeroe Klup, die bestaat uit jeugdleden onder toezicht van gediplomeerde begeleiders. De leiding is in handen van Teun van der Ploeg, Nikita de Jong en Ilse Dijkman. Er wordt gespeeld van 11.00 tot 12.00 uur op het terrein van Korvesta op sportpark De Pampert. De kinderen doen allerlei spelletjes om de basisvormen van het korfbal onder de knie te krijgen. Er wordt gebruikgemaakt van kindvriendelijke materialen.

Voor informatie: zie de website van Korvesta of bel Teun van der Ploeg, 06-28738590.

Toernooi scholen en buurten

Korfbalvereniging Korvesta houdt woensdag 9 juni weer een school- en buurtenkorfbaltoernooi voor scholen en buurten in Coevorden. De uitwijkdatum bij onvoorziene omstandigheden is woensdag 16 juni. Voorafgaand worden clinics gegeven op de scholen en/of in de buurten rondom de scholen. Daarbij werken Korvesta en de Buurtsportcoaches Gezond Coevorden samen.

De teams bestaan uit vier spelers/speelsters en er kunnen wisselspelers zijn. Wisselen mag alleen in de rust. De speeltijd is tweemaal 7,5 minuten per wedstrijd. Theo Blauw is de contactpersoon voor meer informatie: 06-40021614.

De laatste informatie is te vinden op de Facebookpagina van Korvesta.

Op de foto v.l.n.r. Ilse Dijkman, de jongste Kangoeroe Elyse Botter, Teun van der Ploeg en mascotte Ballo.