Aalden/Zweeloo – Voor de kinderen in Aalden en Zweeloo is er een leuk programma op Koningsdag, woensdag 27 april. De activiteiten vinden plaats op het veldje naast Grand Café LiBo aan de Aelderstraat, de volwassenen kunnen het glas op de koning heffen op het terras.

Van 13.00 tot 17.00 uur zijn er spelletjes, zoals een opblaasbaar dartspel, een fietsparcours met gekke fietsen, racehelmparcours, ringgooien, grote bellenblaas, bibberspiraal  en bubbelvoetbal. Van 13.00 tot 13.45 uur is er een workshop streetdance voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool, gevolgd door eenzelfde workshop voor kinderen vanaf groep 5. Een workshop graffiti voor kinderen wordt gehouden van 15.00 tot 17.00 uur. Alle activiteiten zijn gratis.

Fietsroute

Als vanouds is er een fietsroute. De route is ongeveer 40 km en is af te halen vanaf 12.30 uur op het veldje naast LiBo. Wie lid van de Oranjevereniging is, krijgt een consumptiebon, op Koningsdag te besteden bij LiBo. Lidmaatschap van de vereniging kost 6 euro per jaar per gezin.