Zweeloo – Om de jeugd zo vroeg mogelijk bij Sweelpop te betrekken, is er dit jaar ‘Kleintje Sweelpop’ tijdens het optreden van de Snollebollekes op vrijdag 23 augustus.

In samenwerking met de professionele medewerkers van LOL kinderopvang mogen basisschoolleerlingen van 7 tot en met 12 jaar vooraan staan tijdens het feestelijke optreden van de Snollebollekes.

Het is de bedoeling dat de kinderen om 20.15 uur bijeen komen op de parkeerplaats van camping De Knieplanden en Zwembad Zweeloo. Op vertoon van de toegangskaart ontvangen de kinderen een polsbandje en worden ze gezamenlijk, onder begeleiding van de medewerkers van LOL kinderopvang, naar het festivalterrein gebracht. Het is niet de bedoeling dat ouders meegaan, er zijn genoeg medewerkers aanwezig.

Het optreden van de Snollebollekes duurt van 20.50 tot circa 21.20 uur. Na afloop gaan de kinderen terug naar de parkeerplaats, zij kunnen er vanaf 21.30 uur worden opgehaald. Om misverstanden te voorkomen, moeten de kinderen niet op een andere plek worden opgehaald.

De kaarten voor ‘Kleintje Sweelpop’ zijn uitsluitend te koop bij Coop Weggen in Aalden en kosten 5 euro per stuk.

De 38ste editie van Sweelpop vindt plaats op vrijdag 23 augustus op sportpark ‘t Alterbarg. Het festival duurt van 19.00 tot 01.00 uur, het terrein gaat open om 18.45 uur. Er zijn optredens van Snollebollekes, Isa Zwart, Queen Forever en QMusic Het Foute Uur en de band, die de rode draad vormt, is Proost. Meer weten? Klik dan HIER.