Coevorden – Tijdens de Nationale KinderTheaterWeek van 23 tot en met 30 oktober staat het theater in het teken van kinderen. Theater Hofpoort doet mee met een mooi programma op woensdag 30 oktober.

Van 13.30 tot 14.30 uur zijn er in het Cultuurhuis aan Kasteel 3 allerlei activiteiten van TipPo en Jolpo waaraan kinderen gratis kunnen deelnemen. De kinderen mogen verkleed komen!.
Roodkapje.

Om 15.00 uur begint in Theater Hofpoort de voorstelling Roodkapje voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Deze voorstelling duurt 40 minuten. De toegang voor kinderen is gratis, begeleiders betalen 5 euro p.p. voor een kaartje.

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjesfiguren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaandeweg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken…

Een kaartje bestellen (ook voor de kinderen) kan via de website www.theaterhofpoort.nl. Kaarten zijn ook te koop bij de theaterkassa in het Cultuurhuis aan Kasteel 3, geopend elke vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Mailen kan ook naar kassa@theaterhofpoort.nl.

Foto: © Floyd Koster