Coevorden – Na Bert de Haan bij het Thomashuis trad zangeres Inge Tibben uit Dalen zondagmiddag voor de ouderen in Het Nieuwe Bastion.

Inge Tibben zong in het atrium Franse chansons en Nederlands- en Engelstalige liedjes. De ouderen konden het waarderen, want na ieder nummer klonk applaus. Ook de bewoners van Het Nieuwe Bastion zijn aan huis gekluisterd door de coronacrisis. Bovendien zijn er heel wat minder bezoeken. Door dit optreden hadden zij even wat afleiding in deze moeilijke periode..

Op initiatief van Theater Hofpoort zijn er diverse optredens, uiteraard op ruime afstand van de bewoners. Het is niet de bedoeling, dat er publiek van buitenaf komt. Omwonenden en toevallige voorbijgangers kunnen meegenieten, maar houd gepaste afstand!

St. Franciscus

De twaalfjarige Dirk Veenstra speelt maandag 23 maart vanaf 14.30 uur rondom St. Franciscus op zijn accordeon voor bewoners en zorgmedewerkers.

Aleida Kramer

Wesley Schippers (van het duo Skinny Boy) zingt dinsdag 24 maart vanaf 14.30 uur nummers van onder andere Frank Sinatra en Wim Sonneveld bij verpleeghuis Aleida Kramer.

Aanmelden van muzikanten en locaties kan nog steeds via saskia@theaterhofpoort.nl.

Lees ook:

Bert de Haan bezorgt Thomashuis een gezellig uurtje