Dalen – De jaarlijkse Miss Summerverkiezing in Dalen vindt plaats op zondag 25 augustus. Deze 28ste editie begint om 14.00 uur. In het centrum van Dalen staat de grote catwalk met het grote horecaterras.

De deelnemers zijn in volgorde van opkomst: Nienke Meppelink (Welkoop Coevorden, Emmen en Nieuw-Amsterdam), Iris Dubbink (Kappers Anno nu), Manon Janssen (Horeca Dalen), Louisa Olie (JODYS Beauty & Visagie), Elles Renting (Vancouver Vastgoed), Floor Swierts (Kentfort Financiële Diensten), Yentel van Rijt (Opgeruimd jezelf zijn) en Lois Vroling (Nagel Company).

Meer informatie over de kandidaten staat op de website van de Miss Summerverkiezing en op Facebook.

De dames zijn inmiddels volop in training voor het evenement. Zo oefenden zij maandagavond met onder andere In2Dance in de sporthal op ‘t Grootveld waar de catwalk door middel van belijning was uitgezet.

Na de opkomst- en bedrijvenronde en de gezamenlijke ronde is er een grote pauze, waarin loten worden verkocht voor mooie prijzen. De laatste ronde is de galaronde. Bovendien is er in het programma ruimte voor een nieuw element: de Misterverkiezing.

Rond 17.00 uur is bekend wie Demi Nijkamp opvolgt als Miss Summer.