Coevorden – Afgelopen zaterdag stonden alle acht selectieteams van Dansstudio In2Dance in de finale van de NNKS, Noord-Nederlandse Kampioenschappen in Sneek. De finale was een succesvolle dag voor de dansstudio uit Coevorden.

Vijf teams zijn kampioen geworden: Showteam Witches, Black Panther en de hiphop teams 2thelimit en 2tough2beat en Jazz Hypnosis.

Hiphopteam 2B-Fierce werd tweede in de gevorderde categorie. Het was een spannende finale met maar één punt achter de winnaar. Hiphopteam 2thebeat deed dit jaar voor het eerst mee, de dansers tussen de 8 en 10 jaar promoveerden van beginners naar gevorderd en werden in de finale achtste. Showteam High School Musical mocht een beker in ontvangst nemen voor de vijfde plek.

Vol trots keerde de dansstudio terug naar Coevorden. Er was hard gewerkt en alle teams hebben het super gedaan op de dansvloer. Coaches, dansers en familieleden hebben genoten van deze finaledag.

De dansstudio doet op 29 juni nog mee aan een laatste funwedstrijd in Winschoten: The legacy dancecompetition. Op 22 en 29 juni worden de audities gehouden voor het nieuwe seizoen, voor informatie: in2dance@hotmail.nl. Op 14 juli wordt het seizoen afgesloten met allerlei activiteiten.