Dalen – De sponsoren Autobedrijf J. Hoiting en Restaurant De Baander hebben ook het tweede team van Voetbalvereniging Dalen voorzien van mooie tassen en presentatiepakken. Deze trouwe sponsoren voorzagen dit jaar Dalen 1 al van nieuwe wedstrijdtenues, presentatiepakken en voetbaltassen.

Omdat Dalen 1 en 2 één selectie vormen, vinden eigenaren Johan en Inge de Ridder van Hoiting en Erik en Marianne Esschendal van De Baander het belangrijk dat ook Dalen 2 er representatief bijloopt. Sinds dit seizoen is de prestatietak van onze vereniging één grote selectie. Daaruit worden wekelijks de teams van Dalen 1 en 2 samengesteld. Daarom heeft de vereniging besloten om ook het tweede team van Dalen op een hoger niveau te kunnen laten trainen, aangezien zij net als de JO-19 erg belangrijk zijn voor de aanvulling op Dalen 1.

De Ridder en Esschendal: “Wij juichen dit nieuwe beleid erg toe, omdat we denken dat dit een goede manier is zodat ook de spelers van Dalen 2 zich goed kunnen ontwikkelen. Hierdoor is er minder niveauverschil tussen het eerste en het tweede. Tegelijkertijd vinden we ook dat als er één grote selectie is, je er ook voor moet zorgen dat de nummer 38 van die groep er net zo netjes bijloopt als de nummer 1.”

Daarmee werden Hoiting en De Baander dus officieel de sponsors van de gehele prestatietak van de voetbalvereniging. Een unicum in de historie van de club en waarvoor de club zeer dankbaar is.

Ook voorzitter Martijn Heerkes is er erg blij mee: “Ik denk dat dit een mooi signaal is naar de spelers van Dalen 2. We waarderen hun inzet en ze zijn volwaardig onderdeel van de selectie. Autobedrijf Hoiting en Restaurant De Baander waren al grote sponsoren. Dit is helemaal top!”