Coevorden – Ondanks het regenachtige weer vonden velen toch de weg naar hotel-restaurant Talens om mee te doen aan de Vestewandeling met hapjes en drankjes onderweg. Na de ontvangst bij Talens kregen de deelnemers een route voor een wandeling door historisch Coevorden. Stadscafé Vancouver, ijssalon La Dolce en Coffee & Tasty zorgden voor de hapjes en drankjes. Op de terrassen genoten de wandelaars van hun versnaperingen. Helaas kon Marktzicht niet meedoen vanwege corona in het gezin van de eigenaar. De tocht werd georganiseerd door Centrummanagement Coevorden, de horecabedrijven in het centrum en Magisch Drenthe.

Tweede wandeling

Er is nog een Vestewandeling op zaterdag 29 mei. De start is bij De Ganzenhoedster op de Markt. Verder verlenen medewerking Bij Tina, Brasserie De Huuskamer, Het Kasteel en De Heeren van Coevorden.

Starten kan tussen 13.00 en 16.00 uur. Deelname kost 12,50 euro p.p., inclusief hapjes en drankjes. Deelnemers krijgen een startbewijs mee om te laten afstempelen bij de deelnemende horeca. De wandeling is circa 3 kilometer lang.

Aanmelden kan bij De Ganzenhoedster en via info@cmcoevorden.nl.