Noord-Sleen – In Bosbad Noord-Sleen wordt van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september de Gezonde Zwem4Daagse gehouden voor de jeugd tot en met de leeftijd van 17 jaar met minimaal een A-diploma.

De ingrediënten zijn lekker zwemmen in de buitenlucht, een heerlijke gezonde snack en en iedere avond een leuke activiteit. Bosbad Noord-Sleen houdt het evenement in samenwerking met Gezond Coevorden, de Buurtsportcoaches Gezond Coevorden, TeamFitcoach Move&Fit, Reddingsbrigade Beilen, PlezierExpresse en AH Klaver Kortwijk Sleen.

Net als bij andere zwemvierdaagsen is het de bedoeling dat je minimaal vier van de vijf avonden tien banen komt zwemmen. Dit kan tussen 18.00 en 19.00 uur. Deelnemers krijgen aan het einde van de week een mooie medaille. Daarnaast is er iedere avond om 19.15 uur een activiteit. Voor iedere activiteit waaraan je meedoet, krijg je een stempel. Wie aan het einde van de week vier stempels heeft, krijgt bovendien een goodiebag. Elke avond is er een lekkere én gezonde snack.

Activiteiten

De volgende activiteiten staan naast de vierdaagse op het programma. Maandag: stuivertje duiken; dinsdag, gezonde avond door de Buurtsportcoaches en TeamFitcoach; woensdag, kidsbootcamp met Move&Fit; donderdag, ‘Red je vriendje’ door Reddingsbrigade De Spatters uit Beilen; vrijdag, stormbaan.

Volwassenen

Volwassenen kunnen ook zwemmen voor een Zwem4Daagse-medaille, dit kan tijdens de blokken voor het banenzwemmen.

Aanmelden

Aanmelden voor de Gezonde Zwem4Daagse kan via www.bosbadnoordsleen.nl. De kosten voor deelname zijn 8 euro. Na aanmelding krijg je een mail met daarin het toegangsbewijs met stempelkaart. De eerste avond waarop je meedoet, krijg je je activiteitenkaart. Kun je gebruik maken van de DoeMeeWebwinkel? Dan kun je daar een ticket voor de Gezonde Zwem4Daagse
kopen.