Dalen – Lawn Tennisclub (LTC) Dalen is al twee jaar bezig met een enorme opmars van nieuwe leden. Sinds de renovatie van het sportpark in Dalen en de bijbehorende aanleg van een padelbaan is het leden aantal verdrievoudigd tot ruim 250 leden.

Tijdens de algemene ledenvergadering van medio oktober werd Gerrie Westenbrink (links op de foto) gepresenteerd als de nieuwe voorzitter van de club. Hij volgt daarmee Jan de Jong op. Westenbrink, die het padelvirus opliep tijdens de trainingsstage van de club in het Zuid-Spaanse Marbella in februari, gaat met een frisse blik aan de slag in een club die bol staat van de ideeën en initiatieven.

Jan de Jong blijft verbonden aan de club. Hij was al verantwoordelijk voor de tennislessen binnen de vereniging. Bovendien gaat hij de komende jaren met zijn tennisschool de tennis- en padellessen verzorgen. De Jong verwacht eind deze maand zijn opleiding tot padeltrainer bij de KNLTB af te ronden. Per 1 december neemt de club na ruim 2,5 jaar afscheid van de huidige padeltrainer Gert-Jan van der Vegt uit Emmen.

Tennis en padel kan in deze moeilijke periode nog goed doorgespeeld worden, uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen. LTC Dalen biedt de mogelijkheid om de rest van het jaar gratis te spelen als je nu lid wordt voor 2021. Een lidmaatschap voor zowel tennis als padel is er vanaf 10 euro per maand. Wie belangstelling heeft, kan zich melden via info@ltcdalen.nl.