Coevorden – De genomineerden voor de Coevorder Sportverkiezing 2023. De verkiezingsavond vindt plaats op vrijdagavond 2 februari in Plaza Sportz op sportpark Klinkenvlier in Coevorden.

Nominaties

In de categorie Sportman van het jaar 2023 zijn touwtrekker Gert Uineken uit Dalen en motorcoureur Jorn Hamberg uit Dalerveen genomineerd.

In de categorie Sportvrouw betreft het wielrenster Lieke Nooijen uit Nieuwe Krim, twirlster Romy Veenstra uit Coevorden en turnster Anouk de Vries uit Coevorden.

In de categorie Sporttalent kan worden gestemd op mountainbiker Willem Jan Belt uit Dalen, BMX’er Bas Hutten uit Coevorden (Padhuis) en judoka Thijs Bos uit Dalen.

De genomineerde sportploegen zijn allen afkomstig uit Coevorden: Teamgym EK van TVC, Dames 1 van Volleybalvereniging Vonk, zaalteam 1 van voetbalvereniging CSVC en Black Diamonds van Home Dance Company.

Een nieuwe categorie dit keer is de Parasporter van het jaar. Hiervoor zijn rolstoelbasketballer Gijs Even, afkomstig uit Steenwijksmoer, en rolstoelhockeyer Gijs Bosch uit Coevorden.

Informatie/stemmen/aanmelden

Meer informatie staat op www.actiefincoevorden.nl/sportverkiezing. Scannen van de eerste QR-code links onderaan dit bericht kan ook.

Wie de avond wil bijwonen, kan zich aanmelden via www.actiefincoevorden.nl/stemmen of via de tweede QR-code.