Coevorden – Het publiek genoot vrijdagavond intens van de muziek van The Blue Grass Boogiemen met Cor Sanne in een goed gevuld Theater Hofpoort. De zeer virtuoze muzikanten lieten bekende nummers uit de bluegrass- en countrymuziek horen, afgewisseld met leuke anekdotes en verhalen. Cor Sanne had het duidelijk naar zijn zin en ook de mannen van The Bluegrass Boogiemen hadden veel plezier in het optreden.

Twee groepen van Vier het Leven (Vechtdal en Emmen) bezochten het Coevorder theater en hadden een bijzonder leuke avond. “Een feest der herkenning” aldus één van de bezoekers.

The Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne delen een passie voor de hartverscheurende muziek uit het gouden tijdperk van country en rock-‘n-roll: de jaren vijftig en zestig. De muziek is 100 procent akoestisch én authentiek. Het gezelschap bestaat uit Robert-Jan Kanis (zang, gitaar en mandoline), Arnold Lasseur (zang, mandoline, gitaar en viool), Aart Schroevers (zang en contrabas), Bart van Strien (zang, banjo, mondharmonica en viool) en Cor Sanne (zang en slaggitaar).