Coevorden – Gebithuis, een tandprothetische praktijk in zorgcentrum Aleida Kramer aan de M. van der Thijnensingel, is geopend sinds november 2021. Jeroen de Vries staat klaar voor alle zorg rondom kunstgebitten.

De Vries zit al zeventien jaar in het vak. “Ik ben begonnen als tandtechnicus bij een laboratorium. Hierna heb ik me ontwikkeld tot specialist in het aanmeten van kunstgebitten en klikgebitten op implantaten. Sinds acht jaar behandel ik met veel plezier patiënten. Vorig jaar was het tijd voor een nieuwe stap: een eigen tandprothetische praktijk Gebithuis.” Naast een eigen praktijk is De Vries actief binnen de branchevereniging voor Tandprothetici (ONT) en als kliniekdocent bij de opleiding tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht.

Afspraak

Bezoekers kunnen bij Gebithuis onder meer terecht voor een volledig kunstgebit, implantaten of een gedeeltelijk kunstgebit, maar ook voor reparatie of opvulling van het kunstgebit. Vrijblijvend een afspraak maken is mogelijk zonder verwijzing door te bellen naar 0524-224393 of het contactformulier op de website www.gebithuis.nl in te vullen. Daar staat ook meer informatie over de verschillende behandelmogelijkheden.