Dalen – LTC Dalen hield zondagmiddag een Formule 1-Event. De middag stond in het teken van de plannen voor een tweede padelbaan op sportpark ‘t Grootveld.

De derde race van het F1-seizoen werd verreden in Hongarije en Max ging hier op jacht naar de eerste overwinning van 2020. De verrichtingen bij de Grand Prix op de Hungaroring waren te zien op een megascherm.

AutoCentrum Dalen en restaurant De Baander gaven de eerste aanzet voor het werven van de eerste benodigde financiën door het ondersteunen van het evenement. Het sportpark werd in F1-stijl ingericht en er waren springkussens dankzij AutoCentrum Dalen. De Baander zorgde voor een Fast-Menu is de vorm van een uitstekend dinerbuffet en PLUS Assen Dalen bood een hapje aan tijdens de race.

Zelfs de crash van Max in de opwarmronde en het feit dat Ziggo problemen had met de app beïnvloedden de sfeer op deze zondagmiddag niet. De ruim zeventig aanwezigen genoten van een spannende race waarin Max de tweede plaats voor zich opeiste.

Mede dankzij de kantine-inkomsten en ruim 2.000 euro sponsorgeld, dat zondagmiddag werd opgehaald, kijken de initiatiefnemers en de LTC Dalen zeer tevreden terug.

Familiedag

Het volgende evenement van LTC Dalen is de familiedag op zaterdag 15 augustus. Momenteel zijn er al zeventig aanmeldingen. Inschrijven kan tot 10 augustus bij de padelcommissie of via info@ltcdalen.com.

Foto’s: LTC Dalen.