Dalen – LTC Dalen is al geruime tijd in de ban van padel. De vereniging groeit nog steeds (inmiddels ruim 350 leden), het sportpark heeft een metamorfose ondergaan in coronatijd en daarnaast worden ook de tennisbanen weer veelvuldig gebruikt. Oude tijden herleven op sportpark ’t Grootveld.

Clubkampioenschappen

Momenteel zijn de allereerste clubkampioenschappen padel. De afgelopen maand werd in diverse categorieën gestreden voor een plaats in het finaleweekend.

Vrijdag 9 en zaterdag 10 juli waren de achtste en kwartfinale voor heren, dames en gemengd dubbel. Ook de jeugd werkt in het weekend de clubkampioenschappen af.

Op zondag 11 juli staan in alle categorieën de halve finales en finales gepland. De eerste finale is om 14.30 uur. Er wordt gestart met de finale in het dames dubbel en de heren dubbel B, gevolgd door de heren dubbel A en het gemengd dubbel.

De finaledag wordt afgesloten met een gezellige borrel en een buffet, verzorgd door restaurant De Baander.

Publiek is welkom om kennis te komen maken met deze snelst groeiende sport van Nederland. Het is min of meer een mix van tennis en squash. Inmiddels heeft LTC Dalen twee padelbanen, een derde staat in de planning.

Wie meer informatie wil over padel kan mailen naar info@ltcdalen.nl.