Coevorden – Gelukkig kon de avond4daagse vandaag doorgaan. Gedurende de dag had het bestuur van Stichting Avond4Daagse Coevorden contact met meteorologen. Rond vier uur werd bekendgemaakt dat het een regenachtige avond zou worden terwijl de onweersbuien gelukkig op voldoende afstand bleven.

Het was een feestje voor zowel de wandelaars als de bewoners van De Schutse: alle bijna duizend deelnemers kwamen via de achteringang het woonwijkcentrum in en maakten een rondje over het atrium. De ouderen zongen de wandelaars toe en gaven hen applaus. De dames van De Rollebol deelden ballonnen uit aan de kinderen. De Schutse heette de wandelaars dus van harte welkom! Aan de Rembrandtlaan stond een versnapering klaar voor de wandelaars. De verkeersregelaars leidden alles weer in goede banen.

De weersverwachting voor morgen ziet er gunstig uit. De intocht start rond 20.00 uur. De lopers verzamelen zich op de parkeerplaats achter zorgcentrum Aleida Kramer aan de Aleida Kramerstraat. Er zijn leuke festiviteiten, er is muziek van Excelsior, de Schutterij van Koeverden is er en de routes zijn mooi.

Voor vragen en/of opmerkingen: info@stichtingavond4daagsecoevorden.nl.

Wandelaars van start voor ‘vierdaagse’