Feestelijke intocht besluit succesvolle vierdaagse

Feestelijke intocht besluit succesvolle vierdaagse

Coevorden – Met 950 deelnemers is de avondwandelvierdaagse in Coevorden een succes geworden. Vanavond was de feestelijke intocht en werden de deelnemers overladen met cadeautjes.

Drie jaar geleden werd de Stichting Avond4daagse Coevorden opgericht, die daarmee de organisatie overnam van Wandelvereniging Tuindorp. Het bestuur moest wel een tijd geduld hebben door de langdurige coronaperiode. Door deze succesvolle editie is dat geduld beloond.

Traditiegetrouw was de startlocatie Korvesta op sportpark De Pampert. Deelnemers konden kiezen uit een dagelijkse afstand van 5 en 10 kilometer. Nieuw was dat er ditmaal geen rustdag was, zodat nu daadwerkelijk op vier aaneengesloten dagen werd gewandeld. Er deden zowel groepen als individuele wandelaars mee.

De deelnemers kwamen vanavond bijeen op de Weeshuisweide. De intocht ging ditmaal via de Weeshuisstraat en Molenstraat. Muziekvereniging Excelsior uit Oosterhesselen was, zoals al vele jaren, van de partij. De stoet ging via de Friesestraat, waar velen klaarstonden om ‘hun’ deelnemers te verrassen met een presentje. De tocht ging daarop verder via de loopbrug naar het Kasteel en vervolgens via de fietsersbrug naar het eindpunt op De Pampert.

De vierdaagse is prima verlopen. Het was donderdagavond heel warm, de brandweer van Coevorden zorgde voor verkoeling staat in dit Facebookbericht. De Stichting Avond4Daagse heeft ook een Facebookpagina.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

juli 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Adverteren op Coevorder Nieuws